Gent

Furnished Apartments Gent

Welkom bij Furnished Apartments Gent, de verzamelsite van uitbaters van gemeubelde appartementen in Gent.

Op deze site wordt het aanbod van gemeubelde appartementen te Gent gegroepeerd. Het aanbod omvat accommodaties in het centrum van Gent, in de randgemeenten en in het Gentse havengebied, bovendien ook passend in ieders persoonlijk budget: van goedkope basisaccommodatie tot luxueuze woongelegenheden. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en keuken en zijn afgestemd op een geheel zelfstandig verblijf. U vindt op deze website wellicht een oplossing op maat voor uw tijdelijk verblijf in Gent.

Sommige appartementen worden als vakantiewoning aangeboden, zowel voor kortere als voor langere periodes. Zowel wie Gent en omgeving privé bezoekt, als wie op zoek is naar een kort verblijf om zakelijke redenen, is van harte welkom in deze appartementen. Deze verblijven worden “holiday homes” genoemd.

Andere appartementen worden énkel aangeboden voor een langer professioneel verblijf, waarbij de huurder in het kader van een tewerkstelling zijn alledaagse leefomgeving (usual environment) overbrengt naar het gehuurde appartement. Om wettelijke redenen kunnen deze appartementen niet worden verhuurd aan toeristen. Deze verblijven worden “business flats” genoemd.”