Tucasa Business Apartments

Average Vendor Rating
0 out of 5
 • 1 slaapkamer appartementen @tucasa Gent
  80 m², 1 bedroom, 2, 2 guests

  Direct bewoonbare moderne appartementen, beschikbaar vanaf één maand +, gelegen in het centrum van Gent en gemakkelijk bereikbaar met zowel privé als openbaar vervoer. Appartementen met 1 slaapkamer, een comfortabele badkamer, een lichtrijke leefruimte en een ruime keuken. Appartementen, volledig ingericht voor uw gemak.Verblijf voor maximaal 2 personen.

  Starting at €1425 monthly

 • 1 slaapkamer loft @ tucasa Gent
  70, 75 m², 1 bedroom, 2, 2 guests

  Direct bewoonbare moderne loft, beschikbaar vanaf één maand +, gelegen in het centrum van Gent en gemakkelijk bereikbaar met zowel privé als openbaar vervoer. Loft met 1 slaapkamer, een comfortabele badkamer, een lichtrijke leefruimte en een ruime keuken. De loft is volledig ingericht voor uw gemak. Een verblijf voor maximaal 2 personen.

  Starting at €1375 monthly

 • 2 slaapkamer appartementen @tucasa Gent
  110 m², 2 bedrooms, 4 guests

  Direct bewoonbare moderne appartementen, beschikbaar vanaf één maand +, gelegen in het centrum van Gent en gemakkelijk bereikbaar met zowel privé als openbaar vervoer. Appartementen met 2 slaapkamers, één of twee comfortabele badkamers, een lichtrijke leefruimte en een ruime keuken. Appartementen, volledig ingericht voor uw gemak. Een verblijf voor maximaal 4 personen.

  Starting at €1625 monthly