Red Rock Residence
100 m², 2 slaapkamers, 4 gasten

We beschikken over twee appartementen (+ 100m2 elk) in een gloednieuw passiefhuis, gelegen in de groene gordel rond Gent, in een rustige tuin met biologische zwemvijver en terrassen . Er is een lift aanwezig. In onze rustige straat kan men steeds gratis parkeren.

Vanaf €1290 per maand

GENIET VAN RUST EN COMFORT IN EEN LUXE NIEUWBOUW APPARTEMENT IN EEN PASSIEF HUIS, RUSTIG GELEGEN EN TOCH DICHTBIJ HET CENTRUM VAN GENT EN BELANGRIJKE INVALSWEGEN.
Contactpersoon: Jan Broekaert
Adres: Vliegpleinkouter 35/001
Postcode en woonplaats : 9030 Mariakerke
Telefoon : +32 475 71 65 11
Email: info@redrockresidence.be
Website: www.redrockresidence.be

We beschikken over twee appartementen (+ 100m2 elk) in een gloednieuw passiefhuis, gelegen in de groene gordel rond Gent, in een rustige tuin met biologische zwemvijver en verschillende terrassen . Er is een lift aanwezig. In onze rustige straat kan men steeds gratis parkeren.
Beide appartementen zijn smaakvol en luxueus ingericht en beschikken over een volledig ingerichte keuken, wasmachine, droogkast, strijkplank en strijkijzer… alsook servies, bestek, bed- en badlinnen. Schoonmaak frequentie overeen te komen, 49 euro/beurt.
Het stadscentrum ligt op 10’ rijden of 20’ fietsen langs een autovrij fietspad langs het water. Er is ook openbaar vervoer naar het station en het stadscentrum. Het natuurdomein Bourgoyen-Ossemeersen ligt als het ware in onze achtertuin. Deze groene oase biedt mogelijkheid tot prachtige wandelingen en sportieve recreatie. We beschikken eveneens over een wellness in de tuin en over een polyvalente ruimte, die o.a. heel geschikt is voor vergaderingen en workshops.
Gezien wijzelf ook het pand bewonen zijn we steeds gemakkelijk te bereiken ingeval er zich een probleem zou voordoen en kunnen wij optimale service geven.

Minimum huur 1 maand – Maandprijs (1/2 personen):

APP1: 1431 euro/maand, vanaf 3e persoon + 320 euro/maand/persoon (+16). Bijdrage vaste kosten: algemene nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, internet, kabel TV, wifi…), verwarming, schoonmaak gemene delen, onderhoud en verbruik lift, vuilnisophaling…. komt op 277 euro per maand/appartement.
Het appartement biedt plaats aan max 4 personen (volwassenen),

APP2 : 1225 euro/maand, vanaf 3e persoon + 320 euro/maand/persoon (+16). Bijdrage vaste kosten: algemene nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, internet, kabel TV, wifi…), verwarming, schoonmaak gemene delen, onderhoud en verbruik lift, vuilnisophaling…. komt op 275 euro per maand/appartement.
Het appartement biedt plaats aan max 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen (1 slaapkamer heeft een stapelbed)

Ontbijtmand mogelijk aan 9 euro/persoon – Voor langere verblijven (+ 6 maand) kunnen wij speciale condities bespreken

Kenmerken:
2 slaapkamer appartement
Parking faciliteit
Fietsberging en fietsverhuur
Elektrisch laadpunt voor wagen en voor fietsen
Wasmachine
Droogkast
Droogrek
Strijkplank/strijkijzer

Huisdieren niet toegelaten
Roken niet toegelaten
Openbaar vervoer dichtbij
Tuin
Wellness accommodatie in apart gebouw in de tuin
Vergaderzaal met technische geluids- en presentatie-installatie in apart gebouw in de tuin.
TV/internet/wifi
Dichtbij natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen
Dichtbij R4, E17, E40
10’ naar het stadscentrum

Address

Vliegpleinkouter 35/001, 9030 Mariakerke, Belgium

Bedrooms

2

Floor area

100 m²

Guests

4

Monthly rate

€1290

Contacteer verhuurder